автоматизация двор на къща

Автоматизация на външното дворно пространство на къща

След зима, прекарана вътре, пролетта и лятото са най-подходящото време да се възползвате от по-топлото време, за да се отпуснете или забавлявате. С Domotic 3.0 можете да създадете същата безпроблемно автоматизирано и интегрирано изживяване навън във вашия двор, което ще ви хареса и на закрито.

Само небето е ограничението на това, което можете да добавите към външните си пространства, за да ги персонализирате напълно и да ги приспособите към вашия начин на живот, от външни телевизори и фонови високоговорители, до възможността за телекомуникация от задния двор със стабилни мрежови възможности. Продължете да четете, за да се потопите по-дълбоко във всички продукти, които могат да се комбинират, за да създадете идеалното си външно дворно пространство.

Външни телевизори

Телевизори при автоматизацията на двора

Независимо дали искате да съберете семейство навън за кино вечер или да съберете приятелите си, за да гледате интересен мач, никога не пропускайте момент с брилянтен, без отблясъци телевизор. Обикновенният ви вътрешен телевизор не е проектиран, за да оцелее при разнообразието от условия, които външният въздух може да им предостави, така че ви трябва някой, създаден с това предназначение.

Тези телевизори са устойчиви на атмосферни влияния, със запечатани отделения за медийните кабели и прахово боядисана външност. Всеки от тях е изграден със собствена система за отопление и охлаждане, за да поддържа правилната температура, което му позволява да функционира при широк температурен диапазона. Независимо дали ще гледате филм под звездите или спорт през най-ярката част от деня, такъв телевизор ще ви осигури максимално преживяване за гледане навън.

Аудио система за двора

Аудио система за двора

Премиум качеството на звука не трябва да е само вътре в дома, когато имате подходящите високоговорители (тонколони). Тези трайни, устойчиви на атмосферни влияния външни високоговорители могат да бъдат дискретно прибрани в архитектурни детайли или озеленяване, така че високоговорителите ви да се чуват, но не и да се виждат. Те се проектират да доставят последователен, завладяващ звук в цялата външна зона без тежки силни звукови петна или твърде тихи зони. Всеки високоговорител позволява индивидуални настройки, за да създаде атмосферата, която желаете, а способностите за насочване означават, че ще фокусирате звука там, където искате, а не да насочвате шума към къщата на съседа си.

Външно осветление

Външно осветление на къща

Няма нужда да оставяте залеза да ви развали вечерта, когато можете да добавите външно осветление към екстериора си. Добавете външно осветление на къщата си, за да подчертаете архитектурни детайли или безопасно да се предвижвате в тъмното със осветени пътеки. Програмирайте автоматизирани сцени, за да започнете партито, или включете осветлението с едно докосване, или изключите всичко, след като последният гост е си е тръгнал от партито. Можете дори да промените тона или цвета на осветлението си и да персонализирате сцените според сезона или дори според купона.

Външна компютърна мрежа

Външна компютърна мрежа

Разширете домашния си офис във вашия двор с бързи, надеждни мрежови повторители. Добавете точка за достъп на открито, за да разширите Wi-Fi мрежата си извън къщата, така че дистанционният ви работен ден да може да се проведе на чист въздух и слънце.

Изградете вашата смарт къща с CAME

Вашата къща е вашият замък и това включва вашия басейн, веранда, пергола, барбакю, тераса или двор. Попълнете формата нас по-долу, за да се свържете с БОРЕЛ-М, за да Ви помогнем за създаването на мечтания оазис за живеене, забавление и релакс. Ние ще осъщесвим вашите идеи с перфектните продукти, подходящи за вашето пространство и начин на живот, които да имат продължителна качествена работа.

Posted in Без категория and tagged , , , .