Монтаж на зарядна станция за електромобили на обществено място и паркинг

Монтаж на зарядна станция на обществено място и паркинг

Все повече хора използват електромобили. В резултат на това търсенето, на зарядни станции на обществени места, нараства. Тези станции не само привличат клиентски поток от висок клас, щадящи околната среда, но също така подобряват имиджа на марката. Освен това много места за зареждане на електромобили могат да се оборудват с екрани за показване на цифрова информация, включително реклами, които генерират допълнителни приходи.

Предимства на монтажа на зарядна станция на обществено място

  • Подобрява имиджа ви и поставя вашата фирма на картата на развиващия се EV пазар;
  • Привлича клиенти, които ще използват зарядната станция и ще останат по-дълго (средно зареждането изисква поне 30 минути);
  • Стимулира повтарящ се бизнес с клиентски поток от висок клас (70% от купувачите на EV имат висок доход);
  • Генерира приходи от дигитална реклама от вградени LED екрани;
  • Показва подкрепата за устойчивост и чисти транспортни средства.

Зарядни станции за електромобили за паркинг

Зарядна станция за електромобили за паркинг и подземен гараж

Ако управлявате паркинг или гараж, знаете, че е важно да поддържате високи нива на заетост, за да бъде бизнесът печеливш. Тъй като електрическите превозни средства стават все по-широко използвани, което се случва много бързо, шофьорите на електромобили винаги търсят места за зареждане на своите превозни средства. Инсталирането на зарядни станции на електрически превозни средства във вашия паркинг или гараж ще привлече тези шофьори и ще ги накара редовно да се връщат в обекта ви.

Предимства на монтажа на зарядни станции в паркинги и гаражи

  • Повишете заетостта – заряднитее станции ще помогнат на вашия паркинг или гараж да се откроят от конкуренцията. Собствениците на електромобили винаги ще избират вашите съоръжения пред тези без зарядни станции, така че винаги ще можете да поддържате тези места запълнени.
  • Увеличаване на приходите – Особено в райони в близост до гари и метростанции, в близост до летища или в центъра, зарядните станции могат да бъдат чудесен начин да увеличите приходите си. В тези райони собствениците на електрически превозни средства вероятно ще оставят аелектромобилите си за няколко часа. Ще можете да таксувате допълнително, чрез предоставяне на достъп до зарядна станция за електрически превозни средства.
  • Подобрете имиджа на вашето съоръжение – Когато рекламирате наличието на зарядни станции на вашия паркинг или гараж, вашеият имидж веднага ще се подобри. Дори шофьорите без електрически превозни средства ще видят съоръженията ви като по-качествени и съобразени с нуждите на своите клиенти.

Ако се интересувате от монтажа на зарядна станция за електромобил за вашия бизнес, моля свържете се с нас тук

или попълнете нашата онлайн форма за връзка:

Posted in Без категория and tagged , , .