Окабеляване на смарт дом - какви са предимствата?

Окабеляване на смарт дом – какви са предимствата?

Смарт домовете предлагат на собствениците си многобройни предимства и удобства.

Въпреки това, когато повечето хора мислят за интелигентен дом, те мислят само за интелигентни устройства като високоговорители, осветление и термостати. Но зад всички тези интелигентни устройства стои нещо важно: окабеляването на интелигентния дом. Интелигентното домашно окабеляване е връзката, която поддържа смарт мрежата цяла и позволява оптимална работа.

Научете многото предимства на окабеляването за смарт дом и как надстройката от стандартно окабеляване към окабеляване за интелигентен дом може да осигури стабилно и пълнофункционално изживяване у дома.

Намалени сметки за електроенергия

икономия на електричество

Намаляването на разходите за електроенергия често включва прилагане на проактивна стратегия, вместо подход „задай и забрави“, интелигентните домове са свързани с ефективност, оптимизация и удобство. От Wi-Fi контакти до интелигентни термостати, можете да наблюдавате и програмирате повечето от вашите интелигентни устройства, за да отговорите на вашите специфични нужди и да оптимизирате производителността.

Това може да бъде толкова просто, колкото поставянето на Wi-Fi контакти в кухнята, така че да можете да контролирате кафемашината и фурната с телефона си. Интелигентните термостати могат да се управляват и дистанционно и да предоставят данни за използването и производителността. Тези данни в реално време са полезни и ви помагат да разберете производителността на системата, което ви позволява да увеличите максимално ефективността и да намалите общите си разходи за комунални услуги.

домашн автоматизация CAME

Можете да свържете домашни системи за мониторинг на електроенергията за още по-голям контрол и всичко се управлява от вашия телефон. Научете повече за това как тези интелигентни системи пестят пари на хората и се свържете с нас

Защита от пренапрежение на цялата къща

Предпазител ETITEC FILT D 20/275F 8A G за защита от пренапрежение

Дори и с модерното метеорологично оборудване и прогнозиране, лошото време може да удари по всяко време. Освен това, тъй като все повече хора работят дистанционно от вкъщи, нараства необходимостта от защита на оборудването, което захранва домашния ви офис, като например използването на защита от пренапрежение в цяла къща, е необходимост. Интелигентното домашно окабеляване, комбинирано с устройства като за защита от пренапрежение в целия дом, може да осигури спокойствие и да предпази чувствителното електронно оборудване от повреди, причинени от пренапрежения и бури. Това ниво на защита е много важно за тези, които разчитат на компютъра си или други устройства, за да останат свързани.

Подобрено покритие на Wi-Fi си

TP-Link
Deco E3 | AC1200 Mesh Wi-F
https://www.tp-link.com/bg/home-networking/all-network-expansion/

Независимо дали работите от вкъщи, наслаждавате се на игри или стрийминг забавление, постоянният, надежден Wi-Fi сигнал и покритие са от съществено значение, за да се случи всичко това. Надстройването до окабеляване за смарт дом може да подобри вашата Wi-Fi връзка и да осигури покритие и последователност, от които се нуждаете, за да предавате и да останете свързани. Интелигентното домашно окабеляване свързва цялата ви мрежа и създава надеждна, интегрирана система, която ще премахне всички мъртви точки и ще подобри производителността и последователността на мрежата.

По-добра свързаност

Силният и надежден Wi-Fi сигнал означава по-добро покритие и подобрена свързаност с всички ваши мобилни устройства, включително смартфон. Когато вземете предвид колко често и колко време прекарваме на тези устройства, това е страхотна новина. Но дори и с подобреното покритие и свързаност на подобрения Wi-Fi, може да има моменти, когато искате и имате нужда от сигурността и надеждността, които идват само с кабелната връзка.

Връзка, която се включва директно в окабеляването на вашия интелигентен дом, е толкова добра, колкото и когато става въпрос за сигурност и надеждност. Така че, ако искате да сте сигурни, че ще останете свързани по време на следващото важно обаждане или среща, интелигентното домашно окабеляване е начинът.

Подобрена сигурност

Тъй като системите за сигурност се развиват и стават по-ефективни и удобни за потребителя, важно е да се разбере как тези устройства трябва да бъдат правилно свързани и инсталирани. Сирените, камерата над вратата и интелигентните брави, които можете да наблюдавате от телефона си, са голямо удобство, но те са толкова надеждни, колкото мрежата, която ги поддържа. Система за сигурност, която разчита единствено на Wi-Fi връзка, може да бъде компрометирана или дори хакната.

Интелигентното домашно окабеляване осигурява по-сигурна и надеждна връзка за всички ваши устройства за сигурност. Така че дори ако вашият Wi-Fi се срине или е компрометиран, вашата система за сигурност и всички свързани с него устройства ще останат работещи и защитени. Това е спокойствие, което не можете да получите от връзка само с Wi-Fi.

Научете още за WI-Fi сигурността

Професионално окабеляване за смарт дом

Не може да се отрече, че интелигентният дом предлага значителни предимства, удобство и превъзходна гъвкавост при управлението на ежедневните дейността. Смарт устройствата улесняват всичко – от включването на осветлението до поддържането на дома ви при идеалната температура. Но цялото това удобство и гъвкавост е толкова надеждно, колкото системата, която го поддържа.

Ако мислите да надстроите до смарт дом и искате да разберете настоящата си система или искате да обсъдите различни опции, професионалистите в БОРЕЛ-М имат знанията и опита, които да ви помогнат да изградите интелигентен дом за днес и бъдещето.

Posted in Без категория and tagged , , , , , .