подобряване пространството вкъщи дома

9 ЕВТИНИ НАЧИНА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВАТА В ДОМА

Тъй като прекарваме повече време вкъщи от всякога, може би си мислите да направите някои малки подобрения, за да създадете по-релаксираща и удобна атмосфера за вас и вашето семейство.

Съставихме девет малки (и евтини) идеи, които ще подобрят вашата среда.

ДОМАШНИ РАСТЕНИЯ

ДОМАШНИ РАСТЕНИЯ

Добавянето на растения, истински или фалшиви, може да бъде един от най-лесните начини за надграждане на вашето пространство. Растенията внасят усещане за природа и красота, което се дължи на зеленината – нещо, което се среща в природата.

Независимо дали то е в саксия или виси, е фокусна точка на вашето пространство или е допълнение към вашия личен дизайн, растенията могат да осветят стаята или да запълнят празнини, където е необходимо. Те са идея за търсене на начини за подобряване на вашия дом или офис и достъпен и ефективен начин да добавите живот към всяко пространство.

ИЗИСКАН АРОМАТ

аромат в дома, ароматна свещ

Изискаността може да бъде постигната по много начини, но миризмата обикновено е един от най-забележителните аспекти на едно пространство. Това добавя към цялостното усещане и преживяване за гостите и собствениците на жилища. За гостите това е миризмата, която те свързват с вас и дома ви. За собствениците на жилища това е аромат, който се създава усещане за топлота, познатост и успокоява.

Свещите, добавките за аромати и тамянът са всички постижими (и невероятно евтини) начини да накарате вашето жилищно пространство да мирише така, както ви харесва.

ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА НАСТРОЕНИЕ

ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА НАСТРОЕНИЕ

Осветлението създава специфични настроения и успокояващо усещане в една или във всички стаи на къщата. Вечеря на слабо осветление за специална нощ, лампа за извършване на дейности, която да ви помогне да се съсредоточите, планирано осветление на нощни шкафове, може да ви помогне да станете спокойно всяка сутрин, а активираното от движение осветление, в определени зони на дома, може да ви помогне в определени помещения (като килери , бани и перално).

Независимо дали става дума за подмяна на крушки или добавяне на нови осветителни тела за подобряване на естетиката на вашия дом, усъвършенстването на осветлението във вашето пространство ще създаде както атмосфера, така и комфорт.

USB ЗАРЯДНО ЗА КОНТАКТ

TEM USB зарядни устройства за контакт

Винаги има нещо, което се нуждае от зареждане. С телефон в ръката или джоба на всички в наши дни изглежда винаги имат нужда от налични зарядни устройства в тяхното офис пространство или дом. Предоставянето на контакти с USB портове за зареждане помага на собственика на жилището да избегне ровенето из спалнята, за данамери зарядно си устройство, което да раздава и на гостите, които се нуждаят.

Това е просто едно удобство, което улеснява живота малко за вас и вашите гости. Замяната на традиционните контакти с USB контакти в кухнята, хола или офиса позволява на вашите гости никога да не се притесняват за батерията на телефона по време на посещение и е голямо удобство за вас и вашето семейство.

ТОНКОЛОНИ

Тонколони за дома

Всекидневната или хола често е най-използваната стая в дома, но ако не сте готови да използвате пълноценно специално домашно кино или нямате място за това, много области могат да бъдат подобрени за по-добър звук с помощ на тонколони. Когато се съберете около който и да е екран, за да гледате филм със семейството си или да следите големият мач с приятели, подобряването на звука и борба с посредственото телевизионно аудио, е основен плюс и със сигурност си заслужава малката инвестиция.

КНИГИ

домашна библиотека

Това може да звучи твърде просто, но книгите са недооценен елемент на дизайна, който лесно може да бъде добавен в дома за уникално усещане. Вашето пространство в дома е готово да бъде напълно персонализирано; отражение на вашия дом и личност. Това може да се покаже в много форми, но колекция от книги със сигурност ще добави живот към всяко пространство.

Можете да изберете книги въз основа на определени цветове, за да подобрите стаята, или да добавите някои, които подчертават вашите хобита и интереси (може би тези, които сте събирали през целия си живот?). Книгите, като произведения на изкуството, разказват история; добавянето им към вашето пространство ще ви помогне да разкажете своята.

ГЛАСОВИ АСИСТЕНТИ

домашен гласов асистент за дома

Независимо дали викате „Хей Алекса“ или „Добре, Google“ от другия край на стаята, основната част от всички пространства са виртуални асистенти. Там за всичко, от което може да се нуждаете, Amazon Alexa и Google Home могат да възпроизвеждат музика, да отговарят на въпроси, да ви правят списък с хранителни продукти, да пускат фон, докато спите и много други.

Дори и с малко опит с технологиите, тези гласово активирани допълнения във вашия дом са лесни за използване и настройка. И още по-добре, винаги можете да ги включите в по-голяма система за домашна автоматизация (като CAME), когато сте готови.

ВЪЗДУШНИ ПРЕЧИСТВАТЕЛИ

ВЪЗДУШНИ ПРЕЧИСТВАТЕЛИ

Пречиствателят на въздуха е малко приспособление, което може да намали някои от най-силните ви миризми, причинени от всякакви бактерии във вашият дом. Бактериите във въздуха се пречистват чрез система за филтриране, която позволява на вашето пространство да задържа добрите и приятните миризми.

Независимо дали става въпрос за филтриране на миризмата от снощната вечеря или от мръсните дрехи за фитнес, хвърлени на пода, със система за филтриране на въздуха в дома, вие сте в състояние да поемете с увереност дълбоко свеж чист въздух.

ТЕРМОСТАТ

домашн автоматизация CAME

Температурата във вашето жилище е друг аспект, който допринася значително за общата атмосфера. Трудно е да се чувствате напълно комфортно в пространство, което е твърде студено или твърде горещо за вас. Поддържането на подходящата температура за вас и гостите ще добави чувството за комфорт, което може да ви липсва. С помощта на съвременните технологии има много начини да се помогне на този проблем. Осигуряване на достъп до вентилатори за охлаждане, лампи за отопление или дори устройство, което може да произвежда и двете. Давайки възможност на вашето пространство да поддържа перфектната температура за всеки повод.

Това са само няколко начина да подобрите дома си, за да добавите повече удобство, да подсилите интериора и да създадете удобни и забавни зони за всички. Но ако искате наистина да подобрите функциите във вашия дом, помислете за напълно автоматизиран интелигентен дом от CAME. С нас можете да започнете с една стая или да създадете голяма автоматизирана къща!

Posted in Без категория and tagged , , , , .