електротехник София

Приложения за смартфон, за които всеки домашен майстор трябва да знае

Приложения за смартфон необходими, за всеки майстор!

Какво липсва в инструментите ти? Удобно приложение за смартфон, ето какво! От идеи и инструкции до инструменти и приспособления, приложенията за смартфон могат да ви дадат всичко, което търсите, и да направят проекта ви много по-лесен. Независимо дали сте професионалист или начинаещ, време е да опитате тези приложения за смартфон!

TapMeasure

Не насите рулетка или се мъчите да измерите нещо голямо? Изтеглете TapMeasure (само за iPhone) и правете всичко на телефона си! Това е приложение с добавена реалност, което може да

измерва разстоянието между две точки само с двенатискания! Освен че отнема стреса от измерването, можете дори да използвате приложението, за да проверите ориентацията на стената и да се уверите, че снимки, картини, произведенията на изкуството или стелажите са напълно прави.

Paint Tester

Искате да боядисате стените си, но не сте сигурни как ще изглежда цветът? Представяме Ви Paint Tester! Това фантастично приложение ви позволява да направите снимка на стаята, която искате да боядисате и да изпробвате различни цветове и нюанси, за да намерите идеалния за вас. Въпреки че резултатите може да не са съвсем реални, можете да получите страхотна идея и това е по-добър вариант от боядисване и пребоядисване.

Houzz

Независимо дали става въпрос за изграждане, обновяване или декориране, приложението Houzz Home Design and Renovation ще ви

предостави страхотно дизайнерско вдъхновение, за да накарате вашата творческа мисъл да тече! Разгледайте милиони изображения, които ще ви изпълнят с идеи. Приложението дори използва добавена реалност, за да можете да качите изображение на вашата стая и да видите как ще изглежда, преди да я обзаведете!

Toolbox

Носете кутията си с инструменти на вашия смартфон по всяко време с Toolbox Smart Meter Tools! Това удобно приложение ви дава достъп до 13 инструмента за измерване, когато и където и да сте. Включва компас, хронометър, нивелир, барометър и много други!

Pinterest

Woman Looking At Pinterest On Tablet

Друго чудесно приложение за идеи за „направи си сам“ е Pinterest. Просто въведете това, което търсите, превъртете през много изображения, видеоклипове и фантастични идеи, за да поправите, създадете или украсите дома си. Можете да закачите всичките си идеи на различни бордове, за да можете да ги разглеждате, когато пожелаете.

YouTube

И накрая, но не на последно място, YouTube! Все едно никога не сте

Phone With YouTube Logo

използвали уроци в YouTube? Как да не обичате подробни ръководства и гениални идеи от колегите си „Направи си сам“? От поправянето на вашите уреди до боядисването на хола ви, YouTube е пълен с видеоклипове както за професионалистите, така и за начинаещите.

Друго чудесно приложение за идеи за „направи си сам“ е Pinterest. Просто въведете това, което търсите, превъртете през много изображения, видеоклипове и фантастични идеи, за да поправите, създадете или украсите дома си. Можете да закачите всичките си идеи, за да можете да ги разглеждате, когато пожелаете.

Posted in Без категория and tagged , , , .