Електрическо окабеляване на домашен офис за по-добра производителност

Електрическо окабеляване на домашен офис за по-добра производителност

Вече работите от дома си? Ако е така, чувствате ли, че сте толкова продуктивни, колкото очаквате, или каквито можете да бъдете? Много от нас виждат важността на нашата производителност като обвързана с това дали ще бъдем принудени да се върнем в стария офис в даден момент. Демонстрирането на отлична производителност по време на работа у дома просто затвърждава нашето твърдение, че вършим по-добра работа в домашния офис от всякога.

Поддържат ли обаче хардуерът и инфраструктурата на вашия домашен офис за вашата максимална производителност? Ако не, имаме няколко идеи за вашия домашен офис, които са работили добре за хиляди други като Вас.

Домашен офис - home office

Електрически контакти

Първо, нека разгледаме лесните промени, които можем да направим веднага, като например да се уверите, че вашият офис има достатъчно електрически контакти, така че не е необходимо да използвате удължители. Удължителите са знак, че се нуждаете от надграждане на окабеляването. Те всъщност не са безопасни, те са грозни и са ненужни, когато разполагате с необходимата инфраструктура.

Можете да се справите с недостига на контакти, като се обадите на електротехник. В същото време увеличавате броя на изходите, можете да добавите и някои USB изходи. Вместо да заемате електрически контактите, когато зареждате USB устройства, просто добавете USB зарядни към контактите и поддържайте функционалността. В много ситуации само смяната на стари контакти с такива с USB изходи всъщност удвоява броя на използваемите контакти. Не става много по-лесно от това!

Специална компютърна електрическа верига

Друго лесно подобрение е добавянето на специална компютърна електрическа верига за офиса / компютърното оборудване. Тъй като компютрите използват по-сложни компоненти и са по-чувствителни към всякакви промени в електрическия сигнал, специални ел. кръгове е необходима функция за безопасност. Тази електрическа верига изолира вашето компютърно оборудване от други устройства в други вериги, като нагреватели и хладилници, които периодично изразходват повече електроенергия. Каквото и да се случва другаде в електрическата верига на дома, е отделно от вашето компютърно оборудеане.

Друга надстройка на ел.инсталацията е ограничителят на пренапрежение. Вероятно сте запознати с версията, която се включва в контакта. Подобен, но далеч по-добър е цялостен супресор за пренапрежение, който е инсталиран в електрическото табло и предпазва целия дом от повреда от електрическите пренапрежения.

Стабилизатор за намаляване на шума в линията

Заедно с ограничителя на пренапрежение, стабилизаторът е евтина застраховка и помага да се достави стабилен и надежден ток до вашите устройства. Новите електронни устройства са усъвършенствани и сложни инструменти, а той им осигурява по-добро „гориво“. Електричеството е сложно, а стабилизаторът помага да защитите най-чувствителното си оборудване.

Кабелна интернет връзка за по-добра скорост

И накрая, замяната на Wi-Fi с кабелна интернет връзка може да осигури по-стабилна свързаност, която е по-добра за задачи за висока честотна лента, като видеоконферентна връзка. Ако някога установите, че вашият Wi-Fi е малко недостатъчен или ненадежден, кабелната връзка ще реши този проблем. Също така е предимство, когато имате няколко потребители, които се състезават за честотната лента.

Въпреки че може да започнете само с няколко надстройки, може да откриете, че домашният ви офис може да се възползва и от по-добро осветление, охранителни камери и други електрически надстройки, които се нуждаят от повече електроенергия. Свържете се с експертите на БОРЕЛ-М, за да научите повече за тези и други подобрения, които ще повишат вашата производителност и ще подобрят сигурността на вашия домашен офис.

Posted in Без категория and tagged , , , , .