Видеодомофонни слушалки CAME AGT

Изпратете ни запитване или се обадете за консултация за избран от Вас продукт.

Предлаганите от нас продукти имат много варианти и възможности, за да отговорят на конкретните Ви нужди.

За контакт – тел.: 088 746 8686, email: dimitrov @borel-m.com

Видеодомофонни слушалки

Видеодомофонните слушалки CAME AGT са с 5 „LCD дисплей, който осигурява брилянтни цветове и отлично качество на видеото.

Отличават се с елегантни линии и меки сензорни бутони със скрити индикаторни светодиоди в матово бяло покритие.
Домофонна видео лушалка с отлична ергономичност и магнитно затваряне, което елиминира риска от падане или непълен контакт.

Функцията OSD ви позволява да управлявате цвета на изображението, яркостта и контраста на видеодомофонната слушалка.

Описание

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ НА ВИДЕОДОМОФОННА СЛУШАЛКА CAME AGT

Видеодомофонни слушалки CAME с функции за управлението им чрез домашна автоматизация и достъп през смартфон.

  • 5-инчов цветен дисплей с OSD функция;
  • Видео слушалка с магнитно затваряне;
  • LED индикатор за загуба на сигнал;
  • Меки на допир бутони;
  • Самоизлъчване на видео от входните домофонни панели;
  • Функция Master / Slave и видео ретранслиране между функцията за разширения за едновременни разговори.

Модели видеодомофонни слушалки

Видеодомофонни слушаллки за домофонни системи X1

840CF-0020 AGT V

Видеодомофонна слушалка с меки на допир бутони, 5″ LCD дисплей, 1 програмируем AUX бутон, бял. Стенен монитаж с 5˝ цветен LCD дисплей, оборудван с OSD за настройка на видео параметрите (яркост, цвят, контраст). 4-те основни сензорни бутона се използват за управление на основните функции, като отваряне на врати, стартиране на видео от домофонния панел на входа, настройка / изключване на мелодията (със сигнализиращ светодиод, когато е изключен) и изпращане на програмируем спомагателен контрол. състоянието на вратата, контролирано посредством сигнален светодиод. Включва скоба за монтиране на стена върху хоризонтална или вертикална кутия 503 и на кръгла кутия Ø 60 mm. Съвместим със системите X1 и XIP.

 

840CF-0030 AGT V BF

Видеодомофонна слушалка с меки на допир бутони, 5″ LCD дисплей, 1 програмируем AUX бутон, бял. Функция за слухов апарат за потребители на слухови апарати. Стенен монтаж, с 5“ цветен LCD дисплей, оборудван с OSD за настройка на видео параметри (яркост, цвят, контраст 4-те основни сензорни бутона се използват за управление на основните функции като отваряне на врата, самостоятелно стартиране на видео от домофонния панел на входа, настройка / изключване на мелодията (със сигнален светодиод, когато е изключена) и изпращане на програмируем спомагателен контрол. Функцията „отваряне на врата“ и показва състоянието на вратата, управлявана посредством сигнален светодиод. С вградена аудио-честотна индукционна система за слухови апарати, в положение „Т“. Включва скоба за монтиране на стена на хоризонтална или вертикална кутия 503 и на кръгла кутия Ø 60 мм. Съвместима със системите X1 и XIP.

Видеодомофонни слушалки за домофонни системи 200

840CF-0010 AGT V200

Видеодомофонна слушалка с меки на допир бутони, 5″ LCD дисплей, бял. Стенен монитор с 5˝ цветен LCD дисплей, оборудван с OSD за настройка на видео параметрите (яркост, цвят, контраст). 4-те основни сензорни бутона се използват за управление на основни функции като отваряне на врати, стартиране на видео от входния домофонен панел, настройка / изключване на мелодията (със светодиоден сигнал при изключване) и изпращане на спомагателно управление. Включва скоба за монтаж на стена върху хоризонтална или вертикална кутия 503 и на Ø 60 мм кръгла кутия. Съвместим с домофонна система 200.

Аксесоари за видеодомофонни слушалки

840XC-0150 AGT KT V

Настолна стойка за видеодомофонни слушалки от серията AGT V, Agata Video, Perla Video и Opale. Стойка с дебелина 10 мм, снабдена с бял RJ45 кабел и капак на клемната платка с ламинат PMMA – метално сиво.

За поръчки и въпроси можете да се свържите с нас тук

или да ни пишите: