Контролни модули за домашна автоматизация CAME

Изпратете ни запитване или се обадете за консултация за избран от Вас продукт.

Предлаганите от нас продукти имат много варианти и възможности, за да отговорят на конкретните Ви нужди.

За контакт – тел.: 088 746 8686, email: dimitrov @borel-m.com

модули за пасивни къщи

По този начин всички обикновенни или димируеми светлинни, двигателите за затваряне или щори (вътрешни и/или външни), врати и автоматизираните врати могат да бъдат контролирани от една точка или от няколко точки в и около дома.

Вече можете да управлявате системата чрез предварително зададени сценарии с едно докосване.

Освен това, тъй като всички инсталирани устройства са свързани, можете да разширите и надстроите системата по всяко време, за да отговаря на променящите се нужди или начин на живот, независимо дали домът е завършен, обзаведен, обитаван или преструктуриран.

Описание

КОНТРОЛНИ МОДУЛИ ЗА ДОМАШНА АВТОМАТИЗАЦИЯ СЪС СЕНЗИТИВНИ КЛЮЧОВЕ

Контролни модули за домашна автоматизация CAME за управление на дома от едно място.

Модулът разполага с шест цифрови входа, контролирани от чувствителни на допир бутони на стъклената плоча. Всеки вход може да бъде програмиран с всички функции, достъпни за системата. Бутоните имат светодиод, който показва състоянието на включване / изключване на съответния им контролиран изход. Директна шинна връзка. Допълнително захранване 12 ÷ 24. Инсталиране върху стандартна 3-модулна правоъгълна кутия. Цвят – Черен и Бял

Управляващо устройство CAME OH/3ITC

Модулът разполага с три цифрови входа, контролирани от чувствителни на допир бутони на стъклената плоча. Всеки вход може да бъде програмиран с всички функции, достъпни за системата. Бутоните имат светодиод, който показва състоянието на включване / изключване на съответния им контролиран изход. Директна шинна връзка. Допълнително захранване 12 ÷ 24. Инсталиране върху стандартна 3-модулна правоъгълна кутия. Цвят – Черен и Бял.

Управляващо устройство CAME OH/4ITC

Модулът разполага с четири цифрови входа, контролирани от чувствителни на допир бутони на стъклената плоча. Всеки вход може да бъде програмиран с всички функции, достъпни за системата. Бутоните имат светодиод, който показва състоянието на включване / изключване на съответния им контролиран изход. Директна шинна връзка. Допълнително захранване 12 ÷ 24. Монтаж върху стандартна кръгла кутия (диаметър 60 mm). Цвят – Черен и Бял.

Управляващо устройство CAME OH/2ITC

Модулът разполага с два цифрови входа, контролирани от чувствителни на допир бутони на стъклената плоча. Всеки вход може да бъде програмиран с всички функции, достъпни за системата. Бутоните имат светодиод, който показва състоянието на включване / изключване на съответния им контролиран изход. Директна шинна връзка. Допълнително захранване 12 ÷ 24. Монтаж върху стандартна кръгла кутия (диаметър 60 mm). Цвят – Черен и Бял.

ЦИФРОВИ ВХОДНИ И ИЗХОДНИ МОДУЛИ CAME

OH/6I

Той разполага с шест цифрови входа за свързване на управляващи устройства, като бутони или изходни контакти на детектора. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

OH/4I

Той разполага с четири цифрови входа за свързване на управляващи устройства, като бутони или изходни контакти на детектора, плюс четири O.C. изходи за свързване на светодиоди за предупреждение, за да се сдвоят с изходите на системата, за да имат визуална обратна връзка за състоянието на контролирания товар. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

OH/RP

Той разполага с един релеен изход с NO контакт за управление на електрически товар. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

OH/2RP

Той разполага с два релейни изхода с NO контакт за управление на електрически товари. Той е за разширяване – до три – на изходите на модула OH / RP, с който той винаги е сдвоен. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

OH/RI

Той разполага с един релеен изход с NO контакт за управление на електрически товар и три цифрови входа за свързване на управляващи устройства, като бутони или изходни контакти на детектор. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

OH/3RPI

Той разполага с три релейни изхода с NO контакт за управление на електрически товари и три цифрови входа за свързване на управляващи устройства, като бутони или изходни контакти на детектор. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

OH/R.01

Той разполага с четири релейни изхода с контакт на обменника C-NO-NC за управление на електрически товари и четири цифрови входа за свързване на управляващи устройства, като бутони или изходни контакти на детектор. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина

OH/RI4416

Той разполага с четири релейни изхода с контакт C-NO-NC за управление на електрически товари и четири цифрови входа за свързване на управляващи устройства, като бутони или изходни контакти на детектор. Изходите могат да бъдат активирани ръчно чрез четирите селектора, монтирани на контролния панел. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина.

OH/IR

Той разполага с IR приемник за комуникация с дистанционното управление OH / IRTX10, от което получава своите команди, плюс два цифрови входа за свързване на управляващи устройства, като бутони или изходни контакти на детектор. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

OH/IRTX01

Дистанционото разполага с дванадесет клавиша, които могат да бъдат програмирани като системни входове за изпращане на толкова команди към системата за домашна автоматизация.

OH/MA

Той разполага с 3 релейни изхода за управление на моторни устройства и 3 входа за локално управление на съответните изходи (нагоре, надолу, стоп). Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

АНАЛОГОВИ ВХОДНИ И ИЗХОДНИ МОДУЛИ

OH/AI4

Той разполага с четири 0-10 V аналогови входа; 4 – 20 mA и 2 броя импулсни броячи (0 – 256 Khz) за измерване на сигналите, идващи от устройства с аналогови изходи ( светлинни сензори, детектори за влажност и т.н.). Корпусът му позволява да го инсталирате в таблото на DIN шина или да го монтирате в разпределителна кутията.

OH/AO1010

Той разполага с един 0 – 10 V аналогов вход, един релеен изход с NO контакт за включване и изключване на съответния свързан електрически товар, плюс един вход за свързване на управляващи устройства, като бутони. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина или да се вгради в разпределителна кутията.

OH/AO4010

Той разполага с четири 0-10V аналогови изхода, четири NO-контактни релейни изхода за включване и изключване на всички съответни, свързани силови натоварвания и четири входа за свързване на управляващи устройства, като бутони. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина.

OH/DI300

Той разполага с от 3W до 300W едноканален димер за управление на осветлението и един вход за свързване на контролни устройства като бутони. Модулът може да се монтира в разпределително табло на DIN шина.

За въпроси и поръчки можете да се свържите с нас тук

или да ни пишите: