CAME GATEWAY

Изпратете ни запитване или се обадете за консултация за избран от Вас продукт.

Предлаганите от нас продукти имат много варианти и възможности, за да отговорят на конкретните Ви нужди.

За контакт – тел.: 088 926 87 81, email: dimitrov @borel-m.com

CAME GATEWAY умен дом

Искате по-интелигентен контрол на вашите автоматизирани устройства?

Добавете един от нашите модули за свързаност. Изтеглете приложението за автоматизация и използвайте напълно потенциала на интернет.

Наличието на облачна връзка модернизира начина, по който използвате автоматизирани устройства и гарантира комфорт и сигурност.

С удобното за употреба приложение вече можете да контролирате всичките си автоматизирани устройства от всяко мобилно устройство, като смартфон или таблет.

Описание

Came Connect Gateway

Искате ли да контролирате множество автоматизирани устройства от вашия смартфон?

Добавете един от нашите Gateway устройства към вашата система, за да се свържете с интернет.

Сега можете да разширите функциите на вашата система, без да се налага да добавяте допълнителни външни контролни модули.

Gateway Ethernet

RETH лесно се свързва, чрез LAN, с вашия домашен рутер. По радиовълни той може да управлява до пет от подчинените модули, монтирани в автоматизирани устройства CAME.

Gateway GSM

Новата гама RGSM използва GSM мрежи и предоставя на крайните потребители и инсталатори пълен контрол върху автоматизираните системи по всяко време. Този конкретен модул също така осигурява интелигентна работа на всички видове автоматизация: благодарение на RGSM вече можете да свързвате и управлявате дистанционно всички автоматизирани устройства от обхвата CAME.