Смарт офис сграда и завод

Какво е смарт офис сграда (автоматизирана)?

Докато всеки умен дом е интелигентна сграда, не всяка смарт офис сграда е смарт дом. Предприятия, заводи, търговски, промишлени сгради с всякаква форма и размери – включително офиси, небостъргачи, жилищни сгради, офиси и резиденции с много наематели – внедряват IoT технологии за подобряване на ефективността на сградите, намаляване на енергийните разходи и въздействието върху околната среда и гарантиране сигурност, както и подобряване на удовлетвореността на ползвателите.

Много от същите смарт технологии, използвани в интелигентния дом, са внедрени в смарт сгради, включително осветление, енергия, отопление и климатизация, както и системи за сигурност и достъп до сградите.

Интелигентната сграда може да намали разходите за енергия с помощта на сензори, които откриват колко обитатели са в една стая. Температурата може да се регулира автоматично, като се включи хладен въздух, ако сензорите открият пълна конферентна зала, или изключване на топлината, ако всички в офиса са се прибрали за деня.

Умните сгради също могат да се свързват към интелигентната мрежа. Тук интелигентните строителни компоненти и електрическата мрежа могат да си „разговарят“ и „слушат“ един друг. С помощта на тази технология разпределението на енергията може да се управлява ефективно, поддръжката може да е проактивна и по-бързо да се реагира на прекъсванията на електрозахранването.

Отвъд тези предимства, интелигентното изграждане може да осигури на собствениците на сгради и управителите ползата от предсказуемата поддръжка. Или поддръжката и повредите могат да се предвидят на климатизацията, асансьорите и осветителните системи.

Автоматизация на бизнес сгради и промишлени предприятия

Проектиране, създаване и управляване на системи за сигурност и автоматизация, които отговарят на най-високите стандарти за качество и предлагат най-добрите решения за изключително сложни проекти.

Автоматизация и сигурност за офиси и заводи

автоматизация офис
смарт офис сграда
автоматизация на заводи

Сигурност на периметъра и чувствителните зони – четерите тайни на перфектния дизайн – Един от най-големите рискове, с които се сблъсква дадено обществено място, е неразрешеното проникване. Осигуряване на ежедневна безопасна и удобна среда за хората. Безопасността на индустриите и чувствителните зони е повече от всякога основен въпрос на национално и международно ниво.

Паркинг системи и бариери – решениея за управление на паркирането – автоматични терминали за плащане, входни и изходни терминали, бариери, система за насочване, четци, център за управление и др..

Обслужване на клиентите: Включва поддръжка на оборудване и софтуер през целия живот на системата.

Сградна автоматизация – дизайн и системна интеграция, ние следваме клиента стъпка по стъпка, до пълната реализация на проекта, като предоставяме най-модерните и структурирани решения.

Нашата мисия е да предоставим модерни решения за всички изисквания за автоматизация.

Автоматизацията на CAME се използва в обекти по целия свят:

Технологията CAME в Интермодалния център на летище Триест

CAME извърши технологичното обновяване на летището в Барселона

CAME система за контрол на достъпа За 5 милиона посетители в изложбения център rho в Милано

Система за контрол на потока за пътниците на круизните кораби, които използват лифта Barrakka всеки ден, за да стигнат до центъра на Ла Валета

Автоматизация на Riverwalk, най-новото жилищно строителство от висок клас на Ronson Capital Partners, е сгушено в сърцето на Уестминстър на северния бряг на Темза

Управление на потока от хора и дотъпа на стадиона с 5000 места на Футболният отбор в Ньечеча, Полша – Брут Брек

Система за контрол на достъпа на автомобили с висока степен на сигурност по границата между Беларус и Полша.

Модернизиране и подобряване на градската мобилност на град Кувейт

Системата за автоматизация на сградата „Came Domotic 3.0“ в църквата „Света Лусия“

Контрол на достъпа в The Lancasters се състои от 23 поръчкови входни панела DIGITHA, свързани към защитена LAN мрежа чрез 6 мрежови интерфейса ETI / XIP

Управление на достъпа до павилиона Ferriè в Айфеловата кула в Париж.

Управление на достъпа за пешеходци и превозни средства на пристанището във Венеция

Всичките големи проекти на CAME можете да намерите тяхната страница тук

За въпроси и решения за автоматизация CAME можете да се свържите с нас тук

или ни пишете: