Климатици – доставка и монтаж

Монтаж на климатик

Победете топлината с професионален монтаж на климатик. Независимо дали искате да замените стар климатик или искате централна климатична инсталация, ние сме тук, за да ви помогнем. Научете как можете да дишате лесно с решенията за климатизация от БОРЕЛ-М.

Инсталационни услуги за климатици

Климатиците за дома се предлага в различни форми и размери. Можете да изберете да охладите дома си с някоя от следните марки климатици, които предлагаме:

Марка климатици

Имайте предвид, че:

  • Добавянето на всякакъв тип климатик към вашия дом, също ще помогне за намаляване на нивата на влажност.
  • Важно е да изберете климатик с подходящ размер за вашия дом.
  • За да осигурите оптимална настройка и безопасна употреба, препоръчваме инсталацията на климатика да бъде завършена от квалифициран специалист по климатични инсталаци.

БОРЕЛ-М сме известни с нашите висококачествени услуги за монтаж, ремонт, подмяна и поддръжка на климатици.

След като вашият климатик е имонтиран и тестван, той трябва да се поддържа. Никой не иска да сменя климатика преждевременно! Научете повече за нашите услуги за поддръжка и ремонт като се свържите с нас тук. Ще следваме указанията на производителя, за да поддържаме климатика Ви в перфектно работно състояние за години напред.

Изберете климатична инсталация

Ние сме тук, за да ви обслужим! Не можете да решите кой климатик е най-подходящ за вашето домакинство? Можем да помогнем и с това! Обадете ни се или заявете среща онлайн за монтаж и обслужване на климатик: