Ключове за осветление TEM MODUL EDGE

Изпратете ни запитване или се обадете за консултация за избран от Вас продукт.

Предлаганите от нас продукти имат много варианти и възможности, за да отговорят на конкретните Ви нужди.

За контакт – тел.: 088 746 8686, email: dimitrov @borel-m.com

Модулни Ключове за осветление TEM MODUL EDGE

РЕТРО ШИК!

Престижна гама, която предлага специално сетивно и визуално изживяване като никоя друга досега. Достатъчно смели ли сте?

Описание

TEM MODUL EDGE – модулни ключове и контакти

Системата на TEM MODUL нараства с още един представите – EDGE носи ненадминато сензорно изживяване в света на ключовете за осветление и предефинира съвършенството на дизайна. Всеки детайл от новата линия отразява повече от половин век опит, който се отличава с изключително познаване на материалите, издигнати от най-новите технологии.

Ключовете за осветление EDGE въплъщават ретро шик естетиката, която в симбиоза с модерния минимализъм създава плеяда от изискани контрастни форми, чисти линии и благородни метали. Те смело вървят по границата между носталгията и престижа на бъдещето.

Цветове TEM MODUL EDGE - модулни ключове и контакти

Престижни материали

Благодарение на впечатляващата обработка на метала, алуминият блести с нова светлина – метални декоративни рамки EDGE. Трите цвята заслужават вашето внимание: сребро, злато и антрацит.

Чистотата на стъклото позволява на светлината да се проявява игриво в новите стъклени декоративни рамки EDGE. Двата контрастни цвята на стъклото задоволяват и най-изискания вкус.

 

Дръзки PIN ключове за осветление

Ключовете за осветление „Pin“ са в 4 различни цвята създавайки иновативно и уникално изживяване. Хармонията на „пиновете“ в четирите цвята с метални или стъклени рамки EDGE създават уникално изискан дизайн.

 

 

 

 

 

 

 

Минимализъм или ретро

EDGE прекрасно допълва модерния минималистичен дизайн, както и богатия ретро стил. Тази серия ще изпълни дори и най-взискателните очаквания на проекти за ново строителство и обновяване.

Предназначена е за използване самостоятелно и в същото време може да се комбинира с всички съществуващи модулни елементи от линията MODUL.

Модулен дизайн

ЦВЕТОВЕ
Комбинирайте свободно различните пинове с наличните рамки и създайте уникални комбинации, които ще се впишат идеално във вашата визия за естетичен дом.

МАТЕРИАЛИ
Спокойната елегантност на стъклото или дръзкия метал? И двете изглеждат изключително, следователно няма грешен избор.

КОМБИНАЦИЯ
Модулният дизайн ви позволява да изключите рамките, така че дори и да промените изцяло дизайна на вашето пространство, ключът винаги ще пасне перфектно на избрания от вас стил.

Бъдете смели, преминете към EDGE

Добре дошли в света, в който носталгичният чар се смесва с вечната изтънченост на съвременния минимализъм.

За повече информация и поръчки се свържете с нас тук

или ни пишете: