СОФТУЕР ЗА ПАРКИРАНЕ TEMPO ENTERPRISE ЗА ГРАДСКА СРЕДА

Изпратете ни запитване или се обадете за консултация за избран от Вас продукт.

Предлаганите от нас продукти имат много варианти и възможности, за да отговорят на конкретните Ви нужди.

За контакт – тел.: 088 746 8686, email: dimitrov @borel-m.com

СОФТУЕР ЗА ПАРКИРАНЕ TEMPO ENTERPRISE ЗА ГРАДСКА СРЕДА

Уеб софтуерът „Tempo Enterprise“ за управление на машини за заплащане и показване в градска среда с много потребители с архитектура клиент-сървър.

Pay & Display защитеният хостван софтуер и уеб достъпът позволяват достъп от всеки компютър, навсякъде по света.

Характеристиката, която отличава CAME Parkare в тази индустрия, е способността им да изпълняват проекти, направени по поръчка за интеграция с други елементи на градската транспортна инфраструктура.

Описание

Предимства от използването на СОФТУЕРА TEMPO ENTERPRISE за паркиране в градове

  • Интегрирайте инсталацията, управлението и поддръжката на вашия бизнес в един доставчик.
  • Увеличете рентабилността на вашия бизнес, като премахнете инфраструктурата и разходите за поддръжка.
  • По-голяма ефективност за вашето заплащане и показване, тъй като можете да фокусирате вашите човешки и материални ресурси изключително върху вашите оперативни цели.
  • Намаляване на разходите за управление, благодарение на дистанционното и централизирано управление на всички ваши операции за паркиране и плащане, независимо от географското им местоположение и часовата зона.
  • Директен и сигурен достъп от всяко място чрез интернет връзка.
  • Администриране на потребители с различни роли и нива на достъп. Интуитивен и интерактивен потребителски интерфейс.
  • Система за намиране на терминали за плащане и показване на скролируеми географски карти, паралелно управление за различни държави и часови зони.
  • Недиференцирано управление на активни и неактивни терминали, без загуба на конфигурации или  данни.

РЕШЕНИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ В ОБЛАК

Уеб софтуерът „Tempo Enterprise“ за управление на машини за заплащане и паркиране в градска среда с много потребители на архитектура клиент-сървър, със следните ключови характеристики:

  • Многопотребителски уеб достъп, с архитектура клиент – сървър и система, предназначена за критични среди. Графичен интерфейс Web 2.0, опростен и интуитивен.
  • Лесен за използване изглед на контролирани зони в града и състояние на машини за заплащане и паркиране като обекти в GIS по ваш избор: Open Streets, Google Maps, Yahoo! Карти или Bing Maps.
  • Конфигуриране на функционалните параметри на машините за заплащане и паркиране (графици, тарифи, начини на плащане и др.).
  • Създаване на отчети от запитване на база данни. (списъци за счетоводство, статистика, аларми или интервенции). Създаване на статистика и графики за данните за обработка на приложението.
  • Мониторинг в реално време от всяко устройство (компютър, PDA, смартфон, таблет), свързано към Интернет, на състоянието на работоспособност на всеки паркинг автомат, като например откриването и разрешаването на инциденти за поддръжка.
  • Проверка в реално време (онлайн) на различни транзакции (плащания по кредити, анулиране на глоби, принудителен обрат, приложения за жители и др.).

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Капацитетът за интеграция означава, че Pay & Display машина може да се използва, например, като сервизна точка за програма за градски велосипеден транспорт; може да се интегрира със система, даваща информация относно заетостта на улицата; или може да се използва като градски информационен пост или авариен предупредителен пункт.