двоен под с декорация

Система за декорация при двоен под FLORA на NESITE

Какво е двоен под Floora?

Floora е гъвкавата система за двоен под за декорация с подови растения, взаимозаменяема с панелите за двоен под на NESITE, която ви позволява да проектирате персонализирани зелени площи в закрити пространства. Следователно отправната точка е повдигнатият под – дори вече съществуващ – в който панелите могат да бъдат заменени по желание с модула Floora.

От какво се състои модулът за двоен под Floora?

модулът за декорация на двоен под Floora

Модулът за двоен под Floora се състои от стандартна тава с размери 60 × 60 cm, в която се поставят хидропонни растения от различен тип и височина. Системата се допълва от гранули, който покриват основата, и индикатор за нивото на водата.

Следователно Floora е растителна система (не за едно растение) специално за двойни подове, която може да бъде направена според вашите предпочитания. Тавата може да побере конфигурация от около пет растения.

Защо хидропоника?

Floora използва хидропоничната система, техника за плантация с множество предимства. Тези техники се открояват с пълното отсъствие на почва, всъщност заменена с експандирана глина, предлагаща възможност да се поставя навсякъде, без да се замърсява. Освен това глината има много други положителни аспекти в сравнение с почвата:

хидропоника за двоен под
  • Това е инертен материал, чието използване драстично намалява образуването на мухъл, бактерии или други алергени;
  • Не изсъхва и не се уплътнява, осигурявайки по-добра среда за развитието на растенията;
  • Тя гарантира перфектен дренаж на хранителната течност, така растенията растат по-бързо и по-здравословно;
  • Бавно освобождава абсорбираната вода, спестявайки около 80% от водата в сравнение с традиционните плантации.

Как се инсталира системата за декорация за двоен под FLORA?

Floora е система, проектирана да бъде инсталирана в няколко прости, лесни стъпки. Модулът се доставя готов за вграждане и може да се постави на мястото на всеяка плоча за двоен под, като се внимава да се избягва пряката слънчева светлина.

Как се инсталира системата за декорация за двоен под FLORA?

Няколко (добри) причини да имате системата за двоен под Floora за декорация на вашия офис

  • растенията абсорбират CO2 по време на фотосинтеза, намалявайки концентрацията на въглероден диоксид в офиса;
  • растенията произвеждат пара и регулират влажността, но те също така абсорбират топлина и шума и филтрират въздуха, като неутрализират вредните вещества в офиса;
  • Декоративните растения намаляват количеството прах в закрити помещения с 20%;
  • растенията са способни да разграждат много вредни частици, особено летливите органични, причиняващи главоболие и умора, дразнене на очите и дихателните пътища.

Климатичните качества на околната среда оказват значително влияние върху нивото на възприемано благосъстояние. По-здравословният въздух всъщност намалява стреса и свързаните с него негативни усещания, повлиявайки положително регенерацията и концентрацията, производителността и креативността.

За въпроси и поръчки можете да се свържите са нас тук

Posted in Без категория and tagged , , .